• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De Beste Opblaasbare Jacuzzi 4 Personen van 2023

De Beste Opblaasbare Jacuzzi 4 Personen van 2023

Door Eline [Bijgewerkt: Juni 2024]


Wat zijn de Beste Opblaasbare Jacuzzi's voor 4 Personen?

Hieronder heb ik een top-3 samengesteld van beste opblaasbare jacuzzi 4 persoons. De beoordeling is gedaan op basis van de prijs/kwaliteit verhouding, de betrouwbaarheid en de functionele eigenschappen (denk aan jets, optie instellingen als bluetooth, wifi en andere programmering en isolatie). 

Opblaasbare jacuzzi 4 personen KILI

MSPA KILI

Diameter: 180 cm
Inhoud: 700 liter
Hoogte: 70 centimeter

Lay Z opblaasbare jacuzzi 4 personen

Lazy Spa Miami Airjet

Diameter: 196 cm
Inhoud: 669 liter
Hoogte: 66 centimeter

Intex Pure Spa

Intex Pure Spa Jet

Diameter: 200 cm
Inhoud: 795 liter
Hoogte: 71 centimeter


MSPA KILI opblaasbare jacuzzi

De MSPA KILI is een opblaasbare jacuzzi uit de nieuwste generatie. Deze opblaasbare whirlpool voor 4 personen is simpel te installeren. Binnen een mum van tijd zit jij heerlijk tot rust te komen in deze jacuzzi. De hottub is eenvoudig op te pompen en het water is makkelijk bij te vullen en op te warmen. 

Inbegrepen bij de MSPA KILI is een afstandsbediening waarmee jij gemakkelijk de opblaasbare jacuzzi in kan stellen naar persoonlijke wensen. Met deze afstandsbediening stel je bijvoorbeeld de watertemperatuur in en kan je deze hoger of lager zetten. De watertemperatuur is in te stellen tot maximaal 40 graden. Met de timer functie van de jacuzzi kan je de MSPA KILI van tevoren opwarmen en heb je er geen omkijken meer naar totdat het water op de gewenste temperatuur is. 

Een luchtpomp en verwarming zijn geïntegreerd in de jacuzzi. De jacuzzi pompt dus snel op en als het water eenmaal gevuld is zal dit ook redelijk snel opgewarmd zijn. Verder zijn er jets waar bubbels uitkomen, een filtersysteem en een versterkte buitenste laag aanwezig in de MSPA KILI. 

De MSPA KILI is de beste opblaasbare jacuzzi als jij opzoek bent naar een goedkope optie. Simpel ingericht, maar enorm stevig en daarom betrouwbaar. Voor dit bedrag is er echt geen betere opblaasbare jacuzzi verkrijgbaar dan de MSPA KILI.

Opblaasbare jacuzzi 4 personen KILI

MSPA KILI

5.0

Diameter: 180 cm
Inhoud: 700 liter
Hoogte: 70 centimeter


Lay-Z Spa Miami Airjet

Een van de meest populaire jacuzzi's van dit moment is de Lay-Z Spa Miami Airjet. Deze 'snel op te zetten' opblaasbare jacuzzi voor 4 personen heeft een perfecte stabiliteit en is eenvoudig te bedienen. Er zit een innovatie freeze shield inbegrepen die ervoor zorgt dat het water niet onder de 4 graden daalt. Hierdoor kan je zelfs in de winter relaxen in de Lay-Z Spa Miami. het water kan verwarmd worden tot maximaal 40 graden. Per uur kan het water zo een 1,5 tot 2 graden verwarmen. 

De Lay-Z Spa Miami Airjet beschikt over een stijlvolle en stevige buitenwand die beschermd is tegen Uv-straling en lekkages. De binnenwand bestaat uit 3 lagen polyester, gaas en pvc zodat de vorm intact blijft. Zelfs als je de jacuzzi meerdere malen opruimt of laat leeglopen zal de vorm hetzelfde blijven. 

Deze opblaasbare jacuzzi heeft 120 jets waar bubbels uitkomen. De jets staan gericht op alle lichaamsdelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet genoeg bubbelmassage ervaring hebt in de Lay-Z Spa Miami Airjet. Verder is de whirlpool voorzien van een bedieningspaneel waarmee je eenvoudig alle instellingen kunt uitvoeren vanuit de jacuzzi. Ook is er een afdekhoes inbegrepen om de jacuzzi droog te houden als deze niet gebruikt word. 

De Lay-Z Spa Miami Airjet is een van de meest populaire opblaasbare jacuzzi's onder de consumenten. Afgaand op de reviews en beoordelingen van anderen is er weinig slechts te zeggen over de Lay-Z Spa Miami Airjet. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Kies je voor de Lay-Z Spa Miami Airjet? Dan garandeer ik je dat je hier geen spijt van zal krijgen. 

Lay Z opblaasbare jacuzzi 4 personen

Lay-Z Spa Miami Airjet

5.0

Diameter: 180 cm
Inhoud: 669 liter
Hoogte: 66 centimeter


Intex Pure Spa Jet

De meest gekochte opblaasbare jacuzzi zijn de jacuzzi's van Intex. Deze jacuzzi's zijn over het algemeen duurder dan andere opblaasbare jacuzzi's, doordat ze over meerdere uitgebreide functionaliteiten beschikken. De Intex Pure Spa Jet komt zoals de naam zich voordoet uit de Intex collectie, en staat onder consumenten bekend als de meest populaire Intex bubbelbad voor 4 personen. 

De Intex Pure Spa beschikt over 120 jets waarvan 4 massagejets. Deze massagejets geven jou de ultieme ontspanning en zorgen ervoor dat jouw lichaam zich overgeeft tot de jacuzzi. De massagestralen zijn voorzien van een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. Het water verwarmt zich met 1,5 tot 2,5 graden per uur tot een maximale temperatuur van 40 graden. 

Het filtersysteem in de Intex Pure Spa zorgt ervoor dat het water binnen 30 tot 60 minuten is gefilterd wanneer jij deze aanzet. Ook is er een hard water systeem geïmplementeerd in de jacuzzi. Hierdoor komt er minder kalkaanslag in de jacuzzi en voelen de stralen van de jets zachter aan op de huid.

Verder is er een Wifi module toegevoegd aan de jacuzzi waarmee je alle functies kan bedienen vanaf je telefoon of tablet. Je kan verwarming inschakelen, filterstand aanzetten en je hoeft de warme jacuzzi niet meer uit om handelingen uit te voeren. 

De opblaasbare wand van de Intex Pure Spa is de meest stabiele en duurzame wand die op de markt wordt aangeboden. Aan alle kanten kun je op de wand leunen en er zelfs opzitten om even af te koelen. De buitenwand bestaat uit 3 lagen waarvan 2 pvc lagen en 1 laag polyester. Wat betreft stevigheid is er geen jacuzzi die tegen de Intex Pure Spa op kan. 

Dit zijn nog maar enkele van de ontelbare pluspunten van de Intex Pure Spa. Ben jij op zoek naar echt de allerbeste opblaasbare jacuzzi voor 4 personen? Dan hoef je niet verder te kijken, want dan zit je helemaal goed bij de Intex Pure Spa.

Intex Pure Spa

Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro

5.0

Diameter: 200 cm
Inhoud: 795 liter
Hoogte: 71 centimeter


Belangrijkste eigenschappen van een opblaasbare jacuzzi

Als je ruimte hebt en je wilt je tuin opvrolijken met een opblaasbare jacuzzi, dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de eigenschappen. Voordat je overgaat tot de koop van een opblaasbaar bubbelbad zijn dit enkele punten die je in je achterhoofd moet houden bij de keuze overweging:

  • De jets van de jacuzzi: De bubbels die jij verlangt van een jacuzzi en die jouw lichaam voorzien van een overheerlijke massage komen uit de jets. Bekijk vooraf over welke jets de jacuzzi beschikt en hoeveel het er zijn.
  • Ook de luchtpomp is een belangrijke eigenschap. Een opblaasbare jacuzzi werkt niet zonder een pomp. De meeste modellen beschikken over een elektrische pomp (kijk goed of deze erbij inbegrepen is). Met deze pomp is je opblaasbare jacuzzi binnen enkele minuten opgeblazen. 
  • De verwarming moet de temperatuur van de jacuzzi regelen en onder controle houden. Een goede opblaasbare jacuzzi warmt zich op met 1,5 tot 2 graden per uur. Vaak kunnen opblaasbare jacuzzi's tot maximaal 40 graden verwarmt worden. Een automatische timer zorgt ervoor dat het water automatisch op temperatuur blijft.
  • Je wilt niet dat de opblaasbare hottub die jij koopt snel schade oplevert of niet stabiel is. Daarom is de stevigheid van een opblaasbare jacuzzi een van de belangrijkste punten. Een stevige jacuzzi heeft harde wanden die in vorm blijven en bevatten meerdere lagen. Tritech materiaal of pvc wordt gezien als hoogwaardige kwaliteit om de stevigheid te constateren. 
  • Het gebruik van een jacuzzi kost niet niks. De kosten van  stroomgebruik zijn niet ontzettend hoog, maar je moet er wel op letten. Gemiddeld gezien kost een opblaasbare jacuzzi jaarlijks 250 euro aan energiekosten.

Waarom kiezen voor een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen?

Het is een gedachte die bij iedereen wel eens door zijn hoofd heeft gespookt: een eigen jacuzzi in de tuin! Het warme water, de bubbels die een masserend gevoel geven en de zitting die jou een geweldig ontspannende uitrusting bied. Voor veel mensen een droom, en op dit moment een droom die voor iedereen realiseerbaar is. 

Tegenwoordig hoef jij helemaal niet meer een grote tuin te hebben, veel geld uit te geven of een bedrijf in te huren om een jacuzzi aan te leggen en te integreren. Er zijn namelijk opblaasbare jacuzzi's op de markt en die zijn eenvoudig en in korte tijd zelf te installeren, met hetzelfde ontspannende gevoel. 

De opblaasbare jacuzzi is een goedkopere optie om het jacuzzi gevoel te ervaren. Je hoeft geen arbeidskosten te betalen voor de aanleg van de opblaasbare jacuzzi en de prijs van het product op zichzelf is vele malen lager als bij de aankoop van een jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu! 

Verder is een opblaasbare jacuzzi makkelijk verplaatsbaar. De opblaasbare bubbelbaden zijn vaak met de hand te tillen, waardoor jij de perfecte plek kan kiezen voor een bepaald moment. Een opblaasbare jacuzzi opbergen in de schuur of verhuizen naar een andere plek is erg gemakkelijk door het lichte gewicht.

Een opblaasbare hottub voor 4 personen is de ideale inhoud om in te relaxen met het gezin of met vrienden. Er wordt genoeg ruimte geboden om met een aantal mensen comfortabel te genieten van de warme bubbels. Nodig met jouw partner een ander koppel uit, praat een avondje bij met vrienden of geniet alleen in een ruime opblaasbare jacuzzi voor 4 personen 

Opblaasbare jacuzzi 4 personen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen?

Iedere opblaasbare whirlpool heeft specifieke eigenschappen waarmee ze zich onderscheiden van andere. Naast deze specifieke eigenschappen zijn er algemene punten waar je op moet letten bij het kopen van een opblaasbare whirlpool. Dit zijn aandachtspunten waar je vooraf over moet nadenken om tot de beste keuze te komen.

Hoe groot moet de hottub zijn

Bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi is de eerste vraag die je jezelf moet stellen: Hoe groot moet de jacuzzi zijn? Je moet vooraf weten met hoeveel personen jij in de jacuzzi denkt te gaan zitten. Vaak valt de keuze op een opblaasbare jacuzzi voor 4 tot 6 personen. Deze opblaasbare jacuzzi's bieden ruimte voor meerdere personen, waardoor er meer gezelligheid is. Over het algemeen zijn opblaasbare jacuzzi's verkrijgbaar vanaf 2 personen tot ongeveer 8 personen.  

Gebruiksgemak 

Goede gebruiksaanwijzingen voor de bediening en instellingen van de opblaasbare jacuzzi is een belangrijk punt waar consumenten over na moeten denken bij de keuze voor het kopen. De meeste opblaasbare jacuzzi's beschikken over een bedieningspaneel, zodat je gemakkelijk de instellingen kan aanpassen. De bediening moet bijvoorbeeld de temperatuur kunnen wijzigen, de felheid van het licht bijwerken en de bubbels aan of uit zetten.

Water temperatuur 

Zittend in de jacuzzi wil je optimaal kunnen genieten van de gewenste watertemperatuur. Bij een te koude temperatuur zit al snel bibberend in de jacuzzi en verlang je naar warmte. Bij een te warme temperatuur kies je er vaak voor om niet eens in de jacuzzi te gaan zitten. 

Het water moet dus gemakkelijk op te warmen en af te koelen zijn. Een goede jacuzzi warmt zich ongeveer met 1,5 tot 2 graden per uur op tot een maximale temperatuur van 40 graden. Een automatische timer zorgt ervoor dat het water automatisch op temperatuur blijft. Je stelt vooraf de gewenste temperatuur in en de timer houdt deze stand op peil. 

Jets

Ik raad je aan om een opblaasbare jacuzzi met jets te kopen. De bubbels komen uit de jets en die zorgen ervoor dat de persoon in de jacuzzi een gevoel van massage krijgt. De massage vanuit de bubbels voel je voornamelijk bij de voeten, benen, gehele rug en de schouders. Hoe meer jets in de jacuzzi, hoe uitgebreider de massage. De bubbel stralen richten namelijk op meerdere plekken van het lichaam. De luxere opblaasbare jacuzzi's (de Intex jacuzzi's) kunnen over jets beschikken die verstelbaar zijn, waardoor jij zelf kan bepalen waar je de massage voelt. 

Luchtpomp

Zoals de naam eigenlijk al zegt moet een opblaasbare jacuzzi opgepompt worden. De goedkoopste modellen kan je op de ouderwetse manier nog met de hand oppompen, maar de meeste opblaasbare jacuzzi's beschikken over een ingebouwde elektrische pomp. Deze elektrische pomp blaast de jacuzzi erg snel op. Voor je het weet kan je het water erbij doen. Ik raad dus ten alle tijden aan om een hottub te kopen met een ingebouwde elektrische pomp. 

Stevigheid

De grootste nachtmerrie bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi is de kans dat de jacuzzi lek gaat of schade oploopt waardoor de jacuzzi niet meer te gebruiken is. Vaak staat de stevigheid gelijk aan de prijs van de jacuzzi. Een iets duurdere opblaasbare jacuzzi heeft wanden die in vorm blijven, meerdere lagen hebben met een overlappende structuur en hard blijven. Oftewel de stevigheid wordt verbeterd. Ik raad dan ook aan om niet voor de aller goedkoopste opblaasbare jacuzzi te gaan, maar altijd te controleren of de stevigheid goed in elkaar zit. Je betaald dan misschien iets meer, maar de kwaliteit is ook van hoger niveau. 

Stroomverbruik

Net als een ingebouwde jacuzzi verbruikt een opblaasbare jacuzzi stroom. Voor ieder persoon en elke opblaasbare jacuzzi is de hoogte van het stroomverbruik verschillend. Gemiddeld gezien kost een opblaasbare jacuzzi rond de 250 euro aan energiekosten. Dit komt door het water dat ververst moet worden en het opwarmen van de jacuzzi. 

Functionaliteiten 

Hecht jij veel belang aan extra functionaliteiten in de opblaasbare jacuzzi? Dan moet je opzoek gaan naar een wat duurder model met uitgebreidere functies. denk hierbij aan LED verlichting, een onthardingssysteem die zorgt voor minder kalkaanslag en huidirritatie en een schoonmaak set waardoor jij gemakkelijk de opblaasbare jacuzzi kan schoonmaken.

Uit onderzoek is gebleken dat ook veel mensen graag een bekerhouder in de jacuzzi hebben, zodat ze een drankje kunnen nemen tijdens het bubbelen in de hottub. 

Intex jacuzzi 4 personen 

Intex is veruit het meest populaire merk voor opblaasbare jacuzzi's. Meer dan de helft van de consumenten kiest uiteindelijk voor een Intex jacuzzi. Het voordeel van Intex jacuzzi's is dat ze betrouwbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit zijn. 

Een opblaasbare jacuzzi van Intex is door de uitgebreide functionaliteiten over het algemeen hoger in prijs dan andere merken.


Hoe moet ik mijn opblaasbare jacuzzi onderhouden? 

Wil jij zolang mogelijk gebruik maken van een goed werkende opblaasbare jacuzzi die jou de optimale ontspanning bezorgd? Dan is het belangrijk dat jij de opblaasbare jacuzzi regelmatig verschoont en onderhoud. Dit kost echter niet zoveel tijd als jij denkt! 

Ten eerste is het belangrijk dat je het filter van de pomp vaak genoeg verschoont en regelmatig vervangt. Reinig de filter iedere week een keertje en vervang de filter maandelijks. Zo voorkom je een vieze geur en een hoop achterblijvende bacteriën in de opblaasbare jacuzzi. 

Verder moet je vaak het water in de jacuzzi desinfecteren. Doe je dit niet, dan komen er veel bacteriën in het water terecht. Bacteriën komen op hoge temperaturen af en nestelen zich in het water. Bekijk en vul de waterbalans van het bubbelbad wekelijks aan. Ik raad aan om het water te desinfecteren met chloor. Desinfecteren met zout is ook een mogelijkheid, maar dit kan alleen als de opblaasbare jacuzzi beschikt over een zoutwatersysteem. 

Daarnaast raad ik aan om iedere keer het water te verversen nadat jij de opblaasbare jacuzzi hebt gebruikt. Ongemerkt valt er veel troep in het water als jij in de jacuzzi hebt gezeten. Dit is niet perse noodzakelijk, want het kan gezien worden als een vervelende klus. Daarom kan je het water ook na 3 of 4 keer in de jacuzzi gezeten te hebben verversen. Zorg in ieder geval dat je het regelmatig doet. 


Veelgestelde vragen over jacuzzi's opblaasbaar 4 personen

Hoe zijn de Beste Opblaasbare Jacuzzi's voor 4 Personen beoordeeld? 

Om zo'n goed mogelijk beeld te geven, heb ik de opblaasbare jacuzzi's beoordeeld op basis van prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid en functionele eigenschappen. Dit is gedaan aan de hand van persoonlijke expertise en meer dan 1000 uur onderzoek.

Wat is de garantie op opblaasbare jacuzzi's?

Jacuzzifan werkt met verschillende partners die allemaal hun eigen garantievoorwaarden stellen. De partners wat betreft de opblaasbare jacuzzi's zijn bol.com en toppy.nl. 

Waar vind ik een Opblaasbare Jacuzzi Aanbieding voor 4 Personen?

Opblaasbare jacuzzi's kunnen een erg hoge prijzen hebben, en het is volkomen te begrijpen dat jij liever voor een goedkope optie in de sale gaat.

Wat is een Intex jacuzzi en hoeveel kosten deze? 

Een Intex jacuzzi is een opblaasbare jacuzzi van het merk Intex. Dit zijn hedendaags de meest populaire, best beoordeelde en meest gekochte opblaasbare jacuzzi's. De Intex jacuzzi's worden beoordeeld als zeer betrouwbaar en staan erom bekend dat ze over veel uitgebreide functionaliteiten beschikken.

Door de goede beoordelingen zijn de prijzen van een Intex opblaasbare jacuzzi over het algemeen hoger dan de prijs van andere opblaasbare jacuzzi's. De prijzen van een Intex opblaasbare jacuzzi verschillen en liggen gemiddeld tussen de €700 en €1200. Afhankelijk van de kwaliteit kan de prijs hoger of lager vallen dan de gemiddelde prijs. 

Wat is de prijs van een opblaasbare jacuzzi voor 4 personen?

De prijzen van opblaasbare jacuzzi's verschillen enorm van elkaar. Dit komt doordat jacuzzi's over specifieke eigenschappen beschikken waarmee ze zich van elkaar onderscheiden. De ene opblaasbare jacuzzi beschikt alleen over de basisonderdelen, terwijl de andere veel uitgebreidere functionaliteiten bevat.

Hoeveel stroom verbruikt een opblaasbare jacuzzi?

Het stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi wordt vaak omgerekend per dag. De hoogte van het bedrag dat jij aan stroom kwijt bent ligt er maar net aan hoe vaak jij de jacuzzi gebruikt. Ga jij maandelijks een keer de jacuzzi in, dan ben je een stuk minder kwijt aan stroomgebruik dan als jij dagelijks de jacuzzi gebruikt.

Over het algemeen ben je tussen de €1,20 en €1,50 per dag kwijt aan energiekosten (afhankelijk hoe vaak jij er gebruik van maakt). 

Vergelijkbare artikelen: