• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beste Intex Opblaasbare Jacuzzi van 2023

Beste Intex Opblaasbare Jacuzzi van 2023

Door Eline [Bijgewerkt: Juli 2023]


Wat zijn de Beste Intex Opblaasbare Jacuzzi's?

Hieronder heb ik een top-3 samengesteld van beste Intex opblaasbare jacuzzi's. De beoordeling is gedaan op basis van de prijs/kwaliteit verhouding, de betrouwbaarheid en de functionele eigenschappen (denk aan jets, optie instellingen als bluetooth, wifi en andere programmering en isolatie). 

Intex PureSpa Bubbel Massage

Intex Pure spa Bubbel Massage

Diameter: 200 cm
Inhoud: 1098 liter
Hoogte: 71 centimeter

6 personen Intex jacuzzi

Intex PureSpa jacuzzi

Diameter: 216 cm
Inhoud: 1098 liter
Hoogte: 71 centimeter

Intex Pure Spa

Intex Pure Spa Jet

Diameter: 200 cm
Inhoud: 795 liter
Hoogte: 71 centimeter

Intex Pure spa Bubbel Massage

De Intex Pure spa Bubbel Massage wordt gezien als Intex opblaasbare jacuzzi voor 6 personen met hoge kwaliteit en daarnaast ook een relatief lage prijs. Door de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van de Intex Purespa Bubbelmassage is deze opblaasbare jacuzzi de meest verkochte Intex spa

Geschikt voor maximaal 6 personen en dat betekent dat jij volledig kan ontspannen in gezelschap met vrienden of familie. De 140 verwarmde bubbels laten jouw lichaam tot rust komen en zorgen ervoor dat jij niks anders kan doen dan genieten. De jacuzzi is voorzien van een krachtig filter en verwarmingssysteem. Met het handige bedieningspaneel schakel je het filter en verwarmingssysteem eenvoudig aan en uit en kan je alles instellen volledig naar keuze van jou eigen wensen. 

De Intex jacuzzi verwarmt zich op met 1 tot 2 graden per uur tot een maximale temperatuur van 40 graden. De verwarming is eenvoudig aan te zetten met het bedieningspaneel en met een druk op de knop is de jacuzzi binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Dit is heel erg snel voor een grote opblaasbare jacuzzi voor 6 personen. 

De Intex Purespa Bubbel Massage beschikt over een Fiber-Tech constructie en dat is de stevigste en meest duurzame wand in de markt. De constructie bestaat uit meer dan honderdduizend sterke fiber draden. Deze draden zorgen ervoor dat de vorm erin blijft en dat de jacuzzi enorm stabiel is. Je kan met je volle gewicht leunen op de wanden van de Intex Purespa Bubbel Massage. De buitenwand bestaat namelijk uit 2 lagen pvc en 1 laag polyester. 

Een jacuzzi kan gemakkelijk opzwellen of uitzakken. Hoe zonniger het is, hoe meer druk op de jacuzzi terecht komt en hoe meer lucht ontsnapt. De jacuzzi gaat dan uitzakken. Als het donkerder is gebeurt precies het tegenovergestelde en gaat de jacuzzi opzwellen. Het geavanceerde luchtdrukventiel zorgt ervoor dat dit niet voorkomt bij de Intex Purespa Bubbel Massage, maar dat de vorm ten alle tijden behouden blijft.

Intex PureSpa Bubbel Massage

Intex Pure spa Bubbel Massage

5.0

Diameter: 200 cm
Inhoud: 1098 liter
Hoogte: 71 centimeter

Intex PureSpa jacuzzi 6 personen

Deze opblaasbare jacuzzi van Intex geeft ruimte aan 6 personen. De Intex PureSpa jacuzzi is de meest populaire opblaasbare jacuzzi onder eerdere consumenten en dat is goed te begrijpen. De massagestralen en de stevige duurzame wanden geven jou de optimale ontspanning waar je naar verlangt. In deze familie jacuzzi kan je genieten van een drankje met vrienden of familie en kom je volledig tot rust. 

In de jacuzzi zitten 140 verschillende jets verwerkt. Deze jets staan gericht op alle lichaamsdelen, dus zal je van top tot teen een masserend gevoel krijgen. Met de ingebouwde verwarming kan je de bubbels op temperatuur instellen en blijft het water voor langere tijd warm. Het is mogelijk om de temperatuur in te stellen tussen de 20 en 40 graden. De jacuzzi warmt automatisch op als het water lager 3 graden is dan de ingestelde temperatuur. Per uur verwarmt de jacuzzi met ongeveer 1,5 tot 2 graden. 

Een filterpomp is inbegrepen bij de levering van de Intex PureSpa. Deze jacuzzipomp zorgt ervoor dat het water gefilterd wordt van al het vuil dat binnentreed. Door de filtering blijft het water circuleren, schoon en helder. Hierdoor voorkom je dat schimmels en bacteriën zich gaan nestelen in het water. Verder wordt ook een grondzeil en afdekzeil meegeleverd om de jacuzzi zo goed mogelijk af te dekken en schoon te houden.

De Intex PureSpa heeft een stevige constructie met meer laagse wanden. Deze wanden zijn duurzaam en zijn stevig genoeg om tegen aan te leunen. Ontspannen is nog nooit zo lekker geweest als in de Intex PureSpa.

Ben jij opzoek naar de meest populaire Intex opblaas jacuzzi met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan heb je die hierbij gevonden!

6 personen Intex jacuzzi

Intex PureSpa jacuzzi 6 personen

5.0

Diameter: 216 cm
Inhoud: 1098 liter
Hoogte: 71 centimeter

Intex Pure Spa Jet

De meest gekochte opblaasbare jacuzzi zijn de jacuzzi's van Intex. Deze jacuzzi's zijn over het algemeen duurder dan andere opblaasbare jacuzzi's, doordat ze over meerdere uitgebreide functionaliteiten beschikken. De Intex Pure Spa Jet komt zoals de naam zich voordoet uit de Intex collectie, en staat onder consumenten bekend als de meest populaire Intex bubbelbad voor 4 personen

De Intex Pure Spa beschikt over 120 jets waarvan 4 massagejets. Deze massagejets geven jou de ultieme ontspanning en zorgen ervoor dat jouw lichaam zich overgeeft tot de jacuzzi. De massagestralen zijn voorzien van een zoutwatersysteem, waardoor je geen chloor nodig hebt. De opblaasbare jacuzzi verwarmt zich met 1,5 tot 2,5 graden per uur tot een maximale temperatuur van 40 graden. 

Het filtersysteem in de Intex Pure Spa zorgt ervoor dat het water binnen 30 tot 60 minuten is gefilterd wanneer jij dit aanzet. Ook is er een hard water systeem geïmplementeerd in de jacuzzi. Hierdoor komt er minder kalkaanslag in de jacuzzi en voelen de stralen van de jets zachter aan op de huid.

Verder is er een Wifi module toegevoegd aan de jacuzzi waarmee je alle functies kan bedienen vanaf je telefoon of tablet. Je kan verwarming inschakelen, filterstand aanzetten en je hoeft de warme jacuzzi niet meer uit om handelingen uit te voeren. 

De opblaaswand van de Intex Pure Spa is de meest stabiele en duurzame wand die op de markt wordt aangeboden. Aan alle kanten kun je op de wand leunen en er zelfs opzitten om even af te koelen. De buitenwand bestaat uit 3 lagen waarvan 2 pvc lagen en 1 laag polyester. Wat betreft stevigheid is er geen jacuzzi die tegen de Intex Pure Spa op kan. 

Dit zijn nog maar enkele van de ontelbare pluspunten van de Intex Pure Spa. Ben jij op zoek naar echt de allerbeste opblaasbare jacuzzi voor 4 personen? Dan hoef je niet verder te kijken, want dan zit je helemaal goed bij de Intex Pure Spa. Beter worden ze echt niet! 

Intex Pure Spa

Intex Pure Spa Jet

5.0

Diameter: 200 cm
Inhoud: 795 liter
Hoogte: 71 centimeter


Waarom kiezen voor een Intex opblaasbare jacuzzi?

https://jacuzzifan.nl/stroomverbruik-jacuzzi/Het is een gedachte die bij iedereen wel eens door zijn hoofd heeft gespookt: een eigen jacuzzi in de tuin! Het warme water, de bubbels die een masserend gevoel geven en de zitting die jou een geweldig ontspannende uitrusting bied. Voor veel mensen een droom, en op dit moment een droom die voor iedereen realiseerbaar is. 

Tegenwoordig hoef jij helemaal niet meer een grote tuin te hebben, veel geld uit te geven of een bedrijf in te huren om een jacuzzi aan te leggen en te integreren. Er zijn namelijk opblaasbare jacuzzi's op de markt en die zijn eenvoudig en in korte tijd zelf te installeren, met hetzelfde ontspannende gevoel. 

De opblaasbare jacuzzi is een goedkopere optie om het jacuzzi gevoel te ervaren. Je hoeft geen arbeidskosten te betalen voor de aanleg van de opblaasbare jacuzzi en de prijs van het product op zichzelf is vele malen lager als bij de aankoop van een jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu! 

Verder is een opblaasbare jacuzzi makkelijk verplaatsbaar. De opblaasbare jacuzzi's zijn vaak met de hand te tillen, waardoor jij de perfecte plek kan kiezen voor een bepaald moment. Als jij de opblaasbare jacuzzi voor een bepaalde tijd wilt opbergen in de schuur of je wilt de opblaasbare jacuzzi mee verhuizen, dan is dat heel gemakkelijk door het lichte gewicht. 

Kies je voor een Intex jacuzzi, dan kies je voor de beste opblaasbare jacuzzi's op de markt. Een opblaasbare Intex jacuzzi is van hogere kwaliteit dan andere opblaasbare jacuzzi's door de sterke zijwanden, de krachtige bubbels, het Fiber-Tech materiaal en de ingebouwde waterontharder. 


Waar moet ik op letten bij het kopen van Intex opblaas jacuzzi?

Iedere opblaasbare jacuzzi heeft specifieke eigenschappen waarmee ze zich onderscheiden van andere opblaasbare jacuzzi's. Naast deze specifieke eigenschappen zijn er algemene punten waar je op moet letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi. Dit zijn aandachtspunten waar je vooraf over moet nadenken om tot de beste keuze te komen.

Hoe groot moet de jacuzzi zijn

Bij het kopen van een Intex opblaasbare jacuzzi is de eerste vraag die je jezelf moet stellen: Hoe groot moet de jacuzzi zijn? Je moet vooraf weten met hoeveel personen jij in de jacuzzi denkt te gaan zitten. Vaak valt de keuze op een opblaasbare jacuzzi 6 persoons of 4 persoons. Deze opblaasbare jacuzzi's bieden ruimte voor meerdere personen, waardoor er meer gezelligheid is. Over het algemeen zijn opblaasbare jacuzzi's verkrijgbaar vanaf 2 personen tot ongeveer 8 personen.  

Gebruiksgemak 

Goede gebruiksaanwijzingen voor de bediening en instellingen van de opblaasbare jacuzzi is belangrijk punt waar consumenten over na moeten denken bij het kopen van een Intex opblaasbare jacuzzi. De meeste opblaasbare jacuzzi's beschikken over een bedieningspaneel, zodat je gemakkelijk de instellingen kan aanpassen. De bediening moet bijvoorbeeld de temperatuur kunnen wijzigen, de felheid van het licht bijwerken en de bubbels aan of uit zetten.

Water temperatuur 

Zittend in de jacuzzi wil je optimaal kunnen genieten van de watertemperatuur waar jij naar verlangd. Bij een te koude temperatuur zit al snel bibberend in de jacuzzi en verlang je naar warmte. Bij een te warme temperatuur kies je er vaak voor om niet eens in de jacuzzi te gaan zitten. 

De opblaasbare jacuzzi moet dus gemakkelijk op te warmen en af te koelen zijn. Een goede jacuzzi warmt zich ongeveer met 1,5 tot 2 graden per uur op tot een maximale temperatuur van 40 graden. Een automatische timer zorgt ervoor dat het water automatisch op temperatuur blijft. Je stelt vooraf de gewenste temperatuur in en de timer houdt deze stand op peil. 

Jets

Ik raad je aan om een Intex opblaasbare jacuzzi met jets te kopen. De bubbels komen uit de jets en die zorgen ervoor dat de persoon in de jacuzzi een gevoel van massage krijgt. De massage vanuit de bubbels voel je voornamelijk bij de voeten, benen, gehele rug en de schouders. Hoe meer jets in de jacuzzi, hoe uitgebreider de massage. De bubbelstralen komen namelijk op meerdere plekken van het lichaam. De Intex jacuzzi's kunnen over jets beschikken die verstelbaar zijn, waardoor jij zelf kan bepalen waar je de massage voelt. 

Luchtpomp

Zoals de naam eigenlijk al zegt moet een opblaasbare jacuzzi opgepompt worden. De goedkoopste modellen kan je op de ouderwetse manier nog met de hand oppompen, maar de meeste opblaasbare jacuzzi's beschikken over een ingebouwde elektrische pomp. Deze elektrische pomp blaast de jacuzzi erg snel op, voor je het weet kan je het water erbij doen. Ik raad dus ten alle tijden aan om een opblaasbare jacuzzi te kopen met een ingebouwde elektrische pomp. 

Stevigheid

De grootste nachtmerrie bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi is de kans dat de jacuzzi lek gaat of schade oploopt waardoor de jacuzzi niet meer te gebruiken is. Vaak staat de stevigheid gelijk aan de prijs van de jacuzzi. Een iets duurdere opblaasbare jacuzzi heeft wanden die in vorm blijven, meerdere lagen hebben met een overlappende structuur en hard blijven. Oftewel de stevigheid wordt verbeterd. Ik raad dan ook aan om niet voor de aller goedkoopste opblaasbare jacuzzi te gaan, maar altijd te controleren of de stevigheid goed in elkaar zit. 

Stroomverbruik

Net als een ingebouwde jacuzzi verbruikt een opblaasbare jacuzzi stroom. Voor ieder persoon en elke opblaasbare jacuzzi is de hoogte van het stroomverbruik verschillend. Gemiddeld gezien kost een opblaasbare jacuzzi rond de 250 euro aan energiekosten. Dit komt door het water dat ververst moet worden en het opwarmen van de jacuzzi. 

Functionaliteiten 

Hecht jij veel belang bij extra functionaliteiten in de opblaasbare jacuzzi? Dan moet je opzoek gaan naar een wat duurder model met uitgebreidere functies. denk hierbij aan LED verlichting die sfeer met zich meebrengt, een onthardingssysteem die zorgt voor minder kalkaanslag en huidirritatie en een schoonmaaksetje waardoor jij gemakkelijk de opblaasbare jacuzzi kan schoonmaken.

Uit onderzoek is gebleken dat ook veel mensen graag een bekerhouder in de jacuzzi hebben, zodat ze lekker kunnen genieten van een drankje tijdens het ontspannen in de jacuzzi. 

Intex opblaasbare jacuzzi

Hoe moet ik mijn Intex opblaasbare jacuzzi onderhouden? 

Wil jij zolang mogelijk gebruik maken van een goed werkende Intex opblaasbare jacuzzi die jou de optimale ontspanning bezorgd? Dan is het belangrijk dat jij de opblaasbare whirlpool regelmatig verschoont en onderhoud. 

Ten eerste is het belangrijk dat je het filter van de pomp vaak genoeg verschoont en regelmatig vervangt. Reinig de filter iedere week een keertje en vervang de filter maandelijks. Zo voorkom je een vieze geur en een hoop bacteriën in de opblaasbare jacuzzi. 

Verder moet je regelmatig het water in de jacuzzi desinfecteren. Doe je dit niet, dan komen er veel bacteriën in het water terecht. Bacteriën komen op hoge temperaturen af en nestelen zich dus in het water van de jacuzzi. Bekijk en vul de waterbalans van de opblaasbare jacuzzi wekelijks aan. Ik raad aan om de jacuzzi te desinfecteren met chloor. Desinfecteren met zout is ook een mogelijkheid, maar dit kan alleen als de opblaasbare jacuzzi beschikt over een zoutwatersysteem. 

Daarnaast raad ik aan om iedere keer het water te verversen nadat jij de Intex opblaasbare jacuzzi hebt gebruikt. Ongemerkt valt er veel troep in de het water als jij in de jacuzzi hebt gezeten. Dit is niet perse noodzakelijk, want het kan gezien worden als een vervelende klus. Daarom kan je het water ook na 3 of 4 keer in de jacuzzi gezeten te hebben verversen. Zorg in ieder geval dat je het regelmatig doet. 


Veelgestelde vragen:

Hoe zijn de Beste Intex Opblaasbare Jacuzzi's beoordeeld? 

Om zo'n goed mogelijk beeld te geven, heb ik de Intex opblaasbare jacuzzi's beoordeeld op basis van prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid en functionele eigenschappen. Dit is gedaan aan de hand van persoonlijke expertise en meer dan 1000 uur onderzoek.

Wat is de garantie op Intex opblaasbare jacuzzi's?

Jacuzzifan werkt met verschillende partners die allemaal hun eigen garantievoorwaarden stellen. De partners wat betreft de Intex opblaasbare jacuzzi's zijn bol.com en toppy.nl. 

Waar vind ik een Opblaasbare Jacuzzi Aanbieding voor 4 Personen?

Opblaasbare jacuzzi's kunnen een erg hoge prijzen hebben, en het is volkomen te begrijpen dat jij liever voor een goedkope optie in de sale gaat.

Waar vind ik een Intex Opblaasbare Jacuzzi Aanbieding?

Intex opblaasbare jacuzzi's kunnen een erg hoge prijzen hebben, en het is volkomen te begrijpen dat jij liever voor een goedkope optie in de sale gaat.

Wat is een Intex jacuzzi? 

Een Intex jacuzzi is een opblaasbare jacuzzi van het merk Intex. Dit zijn hedendaags de meest populaire, best beoordeelde en meest gekochte opblaasbare jacuzzi's. De Intex jacuzzi's worden beoordeeld als zeer betrouwbaar en staan erom bekend dat ze over veel uitgebreide functionaliteiten beschikken.

Hoeveel stroom verbruikt een opblaasbare jacuzzi?

Het stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi wordt vaak omgerekend per dag. De hoogte van het bedrag dat jij aan stroom kwijt bent ligt er maar net aan hoe vaak jij de jacuzzi gebruikt. Ga jij maandelijks een keer de jacuzzi in, dan ben je een stuk minder kwijt aan stroomgebruik dan als jij dagelijks de jacuzzi gebruikt.

Over het algemeen ben je tussen de €1,20 en €1,50 per dag kwijt aan energiekosten (afhankelijk hoe vaak jij er gebruik van maakt). 

Vergelijkbare artikelen: