Over Jacuzzifan.nl

Jacuzzifan.nl is opgericht door Eline van Bruggen! Hier vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van een heerlijk verblijf met een jacuzzi, of misschien zelfs een opblaasbare jacuzzi. Dit is een vergelijkingssite die jou graag helpt bij het vinden van de perfecte jacuzzi-ervaring.

Of je nu op zoek bent naar een luxueuze accommodatie met een eigen jacuzzi of naar een draagbare opblaasbare jacuzzi voor in je eigen tuin, Jacuzzifan heeft de informatie en het advies dat je nodig hebt. Deze website is ontworpen om jou te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, zodat je volledig kunt ontspannen en genieten van jouw jacuzzi-ervaring.

Ik wil benadrukken dat Jacuzzifan niet verantwoordelijk zijn voor de accommodaties of producten die we adviseren. Dit is een onafhankelijk platform dat informatie en vergelijkingen biedt, zodat jij zelf kan beslissen welke optie het beste bij jou past.

Over Eline van Bruggen

Eline

Mijn naam is Eline van Bruggen, 31 jaar oud en woonachtig in Scheveningen. Vanaf jongs af aan zijn jacuzzi’s een soort obsessie voor me. In mijn kleine achtertuin is dan ook zeker een plaats gemaakt voor een opblaasbare jacuzzi. Ook heb ik in vele hotels met jacuzzi bezocht en kan ik uit eigen ervaring de leukste overnachtingen aanraden. 

Ik vind het dan ook erg leuk om mijn passie met jullie te kunnen delen en daarom ben ik Jacuzzifan.nl gestart. Vind de beste opblaasbare jacuzzi’s en de leukste overnachtingen!

Naast mijn passie voor jacuzzi’s houd ik ook van wandelen door de bossen en wielrennen. Naast mijn hobby’s ben ik moeder van mijn 2 prachtige kinderen Cas & Laura.