• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • De Beste Opblaasbare Jacuzzi 2 Personen van 2023

De Beste Opblaasbare Jacuzzi 2 Personen van 2023

Door Eline [Bijgewerkt: Juli 2023]


Wat zijn de Beste Opblaasbare Jacuzzi's voor 2 Personen?

Hieronder heb ik een top-3 samengesteld van beste opblaasbare jacuzzi 2 persoons. De beoordeling is gedaan op basis van de prijs/kwaliteit verhouding, de betrouwbaarheid en de functionele eigenschappen (denk aan jets, optie instellingen als bluetooth, wifi en andere programmering en isolatie). 

Exit Silver Spa

EXIT Silver Classic spa

Diameter: 165 cm
Inhoud: ? liter
Hoogte: 65 centimeter

Bestway opblaasbare jacuzzi 2 personen

Bestway - Lay-Z-Spa Zürich

Diameter: 180 cm
Inhoud: 669 liter
Hoogte: 66 centimeter

Lay Z Aruba

Bestway Lay-Z-Spa Aruba

Diameter: 170 cm
Inhoud: 605 liter
Hoogte: 66 centimeter


Exit Silver Classic Spa opblaasbare jacuzzi

Exit Silver Spa

Exit Silver Classic Spa

4.8

Diameter: 165 cm
Inhoud: ? liter
Hoogte: 65 centimeter

De Exit Silver Classic Spa is een opblaasbare hottub gemaakt door het bedrijf Exit Toys. Het is ontworpen voor gebruik buitenshuis en biedt plaats aan maximaal 2-4 personen. Enkele kenmerken van de Silver Classic Spa zijn een ingebouwde verwarming, een bubbelend massagesysteem en een water filtratie systeem. De spa is gemaakt van duurzaam, lek-bestendig materiaal en heeft een deksel om het water warm te houden wanneer het niet in gebruik is.


De Silver Classic Spa is eenvoudig op te zetten en kan worden opgeblazen met behulp van de meegeleverde elektrische pomp. Het wordt aanbevolen om de spa op een vlakke, stabiele ondergrond te gebruiken en de instructies van de fabrikant voor juist gebruik en onderhoud op te volgen. Uit de test is gebleken dat de Silver Classic Spa de beste opblaasbare jacuzzi voor 2 personen is. 


Bestway - Lay-Z-Spa Zürich

Bestway opblaasbare jacuzzi 2 personen

Bestway - Lay-Z-Spa Zürich

4.5

Diameter: 180 cm
Inhoud: 669 liter
Hoogte: 66 centimeter

De Bestway Lay-Z-Spa Zürich is een opblaasbare spa of hottub die speciaal is ontworpen om te gebruiken in de buitenlucht. Het is een van de modellen uit de Lay-Z-Spa-lijn van Bestway, een wereldwijd bekend merk dat opblaasbare spas en andere opblaasbare producten maakt.

De Lay-Z-Spa Zürich heeft een rond, opblaasbaar ontwerp met een diameter van 180 cm en een hoogte van 66 cm. Het kan plaats bieden aan tot wel 6 personen tegelijkertijd. Het is uitgerust met een Lay-Z-Massage-systeem, wat betekent dat het een aantal ingebouwde massagejets heeft die kunnen worden gebruikt om het water te laten stromen en te masseren. Het heeft ook een ingebouwd verwarmingselement dat het water op een comfortabele temperatuur kan houden.

De Lay-Z-Spa Zürich is gemaakt van duurzaam, drijvend vinyl en is voorzien van een stevig, opblaasbaar afdekzeil dat het water afdekt en helpen om het water warm te houden. Het afdekzeil is ook voorzien van een slot om te voorkomen dat ongewenste personen in de spa komen.

Het opzetten van de Lay-Z-Spa Zürich is eenvoudig: je hoeft alleen het opblaasbare bad op een vlakke, stabiele ondergrond te plaatsen, het op te blazen met de meegeleverde elektrische pomp en het water aan te sluiten. Daarna kun je het verwarmingselement inschakelen en het water opwarmen tot de gewenste temperatuur. De Lay-Z-Spa Zürich heeft ook een filterpomp om het water te filteren en te zuiveren, zodat het schoon en hygiënisch blijft tijdens het gebruik.

Als je op zoek bent naar een opblaasbare spa om te gebruiken in de buitenlucht, dan is de Bestway Lay-Z-Spa Zürich wellicht een goede optie voor jou. Het biedt comfortabele massagestralen, een verwarmingselement om het water op een comfortabele temperatuur te houden en een filterpomp om het water schoon te houden.


Bestway Lay-Z-Spa Aruba

Lay Z Aruba

Bestway Lay-Z-Spa Aruba

4.3

Diameter: 170 cm
Inhoud: 605 liter
Hoogte: 66 centimeter

De Bestway Lay-Z-Spa Aruba is een opblaasbare hot tub van het merk Bestway. De hot tub heeft een capaciteit van maximaal vier personen en is voorzien van het Lay-Z-Massage systeem, dat zorgt voor een massage-effect tijdens het baden. De hot tub is gemaakt van Duratherm materiaal, wat duurzaam en stevig is. De hot tub is gemakkelijk op te blazen en te demonteren en kan daarom gemakkelijk worden opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is.

De Bestway Lay-Z-Spa Aruba is voorzien van een verwarmingselement dat het water tot een temperatuur van maximaal 40 graden Celsius kan verwarmen. De hot tub is ook voorzien van een filterpomp die het water circuleert en zuivert, zodat het water altijd schoon en hygiënisch is. De hot tub is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: grijs en blauw.

De Bestway Lay-Z-Spa Aruba wordt geleverd met een ChemConnect chemische dispenser, een afdekking en een opblaasbare bodemmat. Deze accessoires helpen om de hot tub te onderhouden en te beschermen tegen vuil en vervuiling.

In gebruik is de Bestway Lay-Z-Spa Aruba gemakkelijk te bedienen met behulp van de digitale bedieningspanelen die aan de zijkant van de hot tub zijn bevestigd. Met deze panelen kunt u de temperatuur van het water en de massage-intensiteit regelen en kunt u ook de verlichting van de hot tub aan- en uitzetten.

Bestway Lay-Z-Spa Aruba een opblaasbare hot tub die geschikt is voor maximaal vier personen en die is voorzien van het Lay-Z-Massage systeem en een verwarmingselement. De hot tub is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk op te blazen en te demonteren. De hot tub wordt geleverd met accessoires om het onderhoud en de bescherming ervan te vergemakkelijken. De hot tub is gemakkelijk te bedienen met behulp van digitale bedieningspanelen. Niet voor niets staan er 2 Bestway jacuzzi's in de lijst, het is een zeer betrouwbaar merk met hoogwaardige producten.


Belangrijkste eigenschappen van een opblaasbare jacuzzi

Als je ruimte hebt en je wilt je tuin opvrolijken met een opblaasbare jacuzzi, dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de eigenschappen. Voordat je overgaat tot de koop van een opblaasbaar bubbelbad zijn dit enkele punten die je in je achterhoofd moet houden bij de keuze overweging:

 • De jets van de jacuzzi: De bubbels die jij verlangt van een jacuzzi en die jouw lichaam voorzien van een overheerlijke massage komen uit de jets. Bekijk vooraf over welke jets de jacuzzi beschikt en hoeveel het er zijn.
 • Ook de luchtpomp is een belangrijke eigenschap. Een opblaasbare jacuzzi werkt niet zonder een pomp. De meeste modellen beschikken over een elektrische pomp (kijk goed of deze erbij inbegrepen is). Met deze pomp is je opblaasbare jacuzzi binnen enkele minuten opgeblazen. 
 • De verwarming moet de temperatuur van de jacuzzi regelen en onder controle houden. Een goede opblaasbare jacuzzi warmt zich op met 1,5 tot 2 graden per uur. Vaak kunnen opblaasbare jacuzzi's tot maximaal 40 graden verwarmt worden. Een automatische timer zorgt ervoor dat het water automatisch op temperatuur blijft.
 • Je wilt niet dat de opblaasbare hottub die jij koopt snel schade oplevert of niet stabiel is. Daarom is de stevigheid van een opblaasbare jacuzzi een van de belangrijkste punten. Een stevige jacuzzi heeft harde wanden die in vorm blijven en bevatten meerdere lagen. Tritech materiaal of pvc wordt gezien als hoogwaardige kwaliteit om de stevigheid te constateren. 
 • Het gebruik van een jacuzzi kost niet niks. De kosten van  stroomgebruik zijn niet ontzettend hoog, maar je moet er wel op letten. Gemiddeld gezien kost een opblaasbare jacuzzi jaarlijks 250 euro aan energiekosten.

Waarom kiezen voor een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen aan te schaffen. Ten eerste bespaart het natuurlijk een stuk meer ruimte in vergelijking met grotere jacuzzi's, maar hieronder vind je nog meer redenen waarom consumenten geneigd zijn om te kiezen voor een opblaasbare jacuzzi 2 persoons: 

 1. Gemak: een opblaasbare jacuzzi is makkelijk op te zetten en op te bergen, wat betekent dat je het kunt gebruiken wanneer je maar wilt, zonder dat je veel ruimte hoeft te reserveren voor opslag.

 2. Lagere kosten: opblaasbare jacuzzi's zijn vaak goedkoper dan hun permanente tegenhangers, wat betekent dat je kunt genieten van een jacuzzi zonder een groot bedrag te hoeven uitgeven.

 3. Mobiel: omdat een opblaasbare jacuzzi opgezet en opgeborgen kan worden, kun je het meenemen naar verschillende locaties, zodat je kunt genieten van een jacuzzi waar je maar wilt.

 4. Intiem: een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een intieme manier om te ontspannen en te genieten van een bad samen.

 5. Gebruiksgemak: een opblaasbare jacuzzi is gemakkelijk te gebruiken, met eenvoudige bedieningselementen en een gemakkelijk te volgen gebruiksaanwijzing.

Al met al kan een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen een geweldige manier zijn om te ontspannen en te genieten van een bad samen, zonder dat je veel ruimte of geld hoeft te investeren.


Opblaasbare jacuzzi 2 personen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen?

Iedere opblaasbare jacuzzi heeft specifieke kenmerken waarmee ze zich onderscheiden van andere. Naast deze specifieke kenmerken zijn er algemene aandachtspunten waar je op moet letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi. Dit zijn aspecten waar je vooraf over moet nadenken om tot de beste keuze te komen.

Grootte van de hottub 

De grootte van een hottub kan variëren afhankelijk van het merk en model. Er zijn kleinere hottubs die geschikt zijn voor een persoon of twee, en er zijn ook grotere hottubs die geschikt zijn voor grotere groepen mensen. Sommige hottubs kunnen ook worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker door bijvoorbeeld extra zitplaatsen of jets toe te voegen. Het is belangrijk om te overwegen wat voor soort hottub het beste bij u past voordat u een aankoop doet. Als u bijvoorbeeld een hottub wilt kopen voor uw gezin, zult u waarschijnlijk een grotere hottub nodig hebben dan als u alleen bent of met een partner. Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte u beschikbaar hebt voor de hottub en of de hottub op uw huidige locatie kan worden geïnstalleerd.

Gebruiksgemak 

Opblaasbare jacuzzi's zijn een populair en gemakkelijk te gebruiken alternatief voor traditionele, ingebouwde jacuzzi's. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en op te blazen en vereisen meestal geen speciale installatie of aansluitingen. U hoeft alleen een stopcontact en een wateraansluiting te hebben om de jacuzzi op te zetten.

Om te beginnen moet u de jacuzzi opblazen met behulp van de meegeleverde luchtpomp. Dit kan enkele minuten tot een uur duren, afhankelijk van de grootte van de jacuzzi. Zodra de jacuzzi is opgeblazen, kunt u het water aansluiten en de jacuzzi vullen. Dit kan met een tuinslang of een emmer water.

Zodra de jacuzzi is gevuld, kunt u de elektrische verwarming aanzetten om het water op te warmen. Dit kan enkele uren duren, afhankelijk van de grootte van de jacuzzi en de gewenste watertemperatuur. Zodra het water is opgewarmd, kunt u de massage-jetten aanzetten en genieten van de jacuzzi.

Temperatuur van het water

De temperatuur van het water in een opblaasbare jacuzzi kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omgevingstemperatuur, de instellingen van de verwarming en hoe lang de verwarming is aangezet.

In de meeste gevallen zal de temperatuur van het water in een opblaasbare jacuzzi tussen de 37 en 40 graden Celsius liggen. Dit is een comfortabele temperatuur om in te zitten en te ontspannen, hoewel sommige mensen het misschien prettig vinden om het water warmer of kouder te maken.

Als u de temperatuur van het water in uw opblaasbare jacuzzi wilt aanpassen, kunt u de instellingen van de verwarming wijzigen of het water verversen met koud of warm water om de gewenste temperatuur te bereiken. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de verwarming het water op de gewenste temperatuur heeft gebracht, dus plan vooruit als u de temperatuur wilt aanpassen.

Massagejets

Massagejets zijn een populaire functie van opblaasbare jacuzzi's, die helpen om spieren te ontspannen en het algehele comfort van het bad te verhogen. De jets zijn meestal geplaatst op specifieke plaatsen in de jacuzzi en kunnen worden aangezet en uitgezet met behulp van een afstandsbediening of een knop op de jacuzzi zelf.

Sommige opblaasbare jacuzzi's hebben jets met verschillende instellingen, zodat u de intensiteit van de massage kunt aanpassen. Andere jacuzzi's hebben jets die gericht zijn op specifieke delen van het lichaam, zoals de nek of de rug, om extra ontspanning te bieden.

Het gebruik van massagejets in een opblaasbare jacuzzi kan helpen bij het verminderen van spierpijn en stress, en kan ook bijdragen aan een algeheel gevoel van ontspanning en welzijn. Als u van plan bent een opblaasbare jacuzzi te kopen, is het een goed idee om te kijken naar modellen met massagejets als u deze extra functie wilt hebben.

Luchtpomp

Een luchtpomp is een apparaat dat wordt gebruikt om lucht te verplaatsen of op te blazen. In het geval van een opblaasbare jacuzzi wordt de luchtpomp gebruikt om de jacuzzi op te blazen en op te zetten.

De meeste opblaasbare jacuzzi's worden geleverd met een luchtpomp die is ontworpen om het opblazen van de jacuzzi gemakkelijk te maken. De luchtpompen zijn meestal elektrisch en worden aangesloten op een stopcontact om te werken. Sommige opblaasbare jacuzzi's hebben ook handmatige luchtpompen die met de hand worden bediend.

Om een opblaasbare jacuzzi op te zetten, moet je de luchtpomp aansluiten op de jacuzzi en de luchtpomp aanzetten. Dit zal de jacuzzi opblazen tot de gewenste grootte. Dit proces kan enkele minuten tot een uur duren, afhankelijk van de grootte van de jacuzzi.

Zodra de jacuzzi is opgeblazen, kan je het water aansluiten en de jacuzzi vullen. Zodra de jacuzzi is gevuld, kan je de elektrische verwarming aanzetten om het water op te warmen en de massage-jets aanzetten als de jacuzzi deze functie heeft.

Stevigheid

Opblaasbare hottubs zijn gemaakt van een stevig, duurzaam materiaal dat is ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Ze zijn gemaakt van luchtdichte, opblaasbare lagen van PVC of andere synthetische materialen die zijn ontworpen om tegen druk te kunnen en om lange tijd mee te gaan. Zorg ervoor dat je een opblaasbare whirlpool koopt die van stevig materiaal ontworpen is en die niet meteen kapot gaat bij het eerste beste stootje. 

Stroomverbruik

Het stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de jacuzzi, de instellingen van de verwarming en hoe vaak de jacuzzi wordt gebruikt.

In het algemeen zal een opblaasbare jacuzzi meer stroom verbruiken wanneer de verwarming aanstaat, aangezien de verwarming het water moet opwarmen en dit proces energie kost. Hoe langer de verwarming aanstaat, hoe meer stroom de jacuzzi zal verbruiken.


Hoe moet ik mijn opblaasbare jacuzzi onderhouden? 

Wil jij zolang mogelijk gebruik maken van een goed werkende opblaasbare jacuzzi die jou de optimale ontspanning bezorgd? Dan is het belangrijk dat jij de opblaasbare jacuzzi regelmatig verschoont en onderhoud. Dit kost echter niet zoveel tijd als jij denkt! Volg onderstaande stappen en je jacuzzi is binnen de kortste keren weer schoon:

 1. Maak de jacuzzi regelmatig schoon met een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel. Zorg ervoor dat je alle randen en hoeken goed schoonmaakt.

 2. Controleer regelmatig de pH-waarde van het water. Het is belangrijk dat de pH-waarde tussen de 7,2 en 7,8 blijft. Als de pH-waarde te hoog of te laag is, kan dit leiden tot huidirritatie en het uitvallen van chloor.

 3. Voeg chloor of een ander ontsmettingsmiddel toe aan het water volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit helpt om het water hygiënisch te houden en bacteriën te bestrijden.

 4. Verwijder regelmatig vuil en vlekken van de binnenkant van de jacuzzi met behulp van een speciale jacuzzi-reiniger.

 5. Controleer de filters van de jacuzzi regelmatig en vervang ze indien nodig. Dit helpt om het water helder te houden en zorgt ervoor dat de pomp goed blijft werken.

 6. Maak het opblaasbare deel van de jacuzzi regelmatig schoon met een vochtige doek of borstel. Verwijder eventuele vlekken of vuil dat zich heeft opgehoopt op het oppervlak.

 7. Zorg ervoor dat je de jacuzzi na gebruik goed afdekt om te voorkomen dat vuil, bladeren en andere verontreinigingen het water binnendringen.

 8. Als je de jacuzzi goed onderhoudt, zal deze langer meegaan en zal het gebruik ervan prettiger zijn. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant goed opvolgt en neem contact op met een professioneel als je twijfelt over hoe je de jacuzzi het beste kunt onderhouden.


Veelgestelde vragen over jacuzzi's opblaasbaar 2 personen

Hoe zijn de Beste Opblaasbare Jacuzzi's voor 2 Personen beoordeeld? 

Om zo'n goed mogelijk beeld te geven, heb ik de opblaasbare jacuzzi's beoordeeld op basis van prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid en functionele eigenschappen. Dit is gedaan aan de hand van persoonlijke expertise en meer dan 1000 uur onderzoek.

Wat is de garantie op opblaasbare jacuzzi's?

Jacuzzifan werkt met verschillende partners die allemaal hun eigen garantievoorwaarden stellen. De partners wat betreft de opblaasbare jacuzzi's zijn bol.com en toppy.nl. 

Waar vind ik een Opblaasbare Jacuzzi Aanbieding voor 2 Personen?

Opblaasbare jacuzzi's kunnen een erg hoge prijzen hebben, en het is volkomen te begrijpen dat jij liever voor een goedkope optie in de sale gaat.

Wat is de prijs van een opblaasbare jacuzzi voor 2 personen?

De prijzen van opblaasbare jacuzzi's verschillen enorm van elkaar. Dit komt doordat jacuzzi's over specifieke eigenschappen beschikken waarmee ze zich van elkaar onderscheiden. De ene opblaasbare jacuzzi beschikt alleen over de basisonderdelen, terwijl de andere veel uitgebreidere functionaliteiten bevat.

Hoeveel stroom verbruikt een opblaasbare jacuzzi?

Het stroomverbruik van een opblaasbare jacuzzi wordt vaak omgerekend per dag. De hoogte van het bedrag dat jij aan stroom kwijt bent ligt er maar net aan hoe vaak jij de jacuzzi gebruikt. Ga jij maandelijks een keer de jacuzzi in, dan ben je een stuk minder kwijt aan stroomgebruik dan als jij dagelijks de jacuzzi gebruikt.

Over het algemeen ben je tussen de €1,20 en €1,50 per dag kwijt aan energiekosten (afhankelijk hoe vaak jij er gebruik van maakt). 

Vergelijkbare artikelen: